Zorg dat uw bedrijf mee is:

school uw werknemers geregeld bij

opleidingen à la carte opleidingen op maat

OVER MEZURE

Mogen we even een open deur intrappen? Stilstaan is achteruitgaan. U weet dat maar al te goed. Daarom schoolt u zich geregeld bij. Of zorgt u dat uw werknemers geregeld een opleiding volgen.

Bij het Brusselse training- en coachingcentrum Mezure vindt u praktijkgerichte opleidingen à la carte of op maat van uw bedrijf. In het Nederlands, Frans en Engels.

Want u weet: wie up-to-date is, heeft een streepje voor. Of u nu een ondernemer bent, een organisatie leidt, voor de overheid werkt of in de non-profit sector actief bent.

Bespaar op je bedrijfsopleiding

Mezure is erkend door de KMO-portefeuille. Dat wil zeggen dat u als ondernemer tot 40% korting krijgt op elke opleiding. En ook van het Brussels Gewest krijgt u premies en subsidies.

> Klik hier voor meer informatie voor het Brussels Gewest. > Klik hier voor meer informatie voor het Vlaams Gewest.

OPLEIDING À LA CARTE

Een basiscursus Nederlands voor uw buitenlandse collega’s? Een cursus risicoanalyse van elektrische installaties? Een snelcursus rond Learning & Development?

bekijk de opleidingen

Kies uit een hele reeks kant-en-klare bedrijfsopleidingen. Kant-en-klaar, maar daarom niet minder up-to-date. Mezure werkt immers nauw samen met SYNTRA Brussel. U geniet dus van de jarenlange ervaring van de trainer-coaches, de praktijkgerichte aanpak en de gedetailleerde cursussen.

Past één van de opleidingen niet in uw agenda? Wilt u een combinatie van verschillende onderwerpen? Of zoekt u gewoon een andere opleiding? Vraag dan naar een bedrijfsopleiding op maat.

OPLEIDING OP MAAT

Wat u wilt, waar u wilt, wanneer u wilt. Dat is het principe van een opleiding op maat. U kiest de bijscholing van uw medewerkers, Mezure doet de rest.

Een cursus informatiemanagement, een doorgedreven cursus in communicatietechnieken of enkele medewerkers heroriënteren? Mezure analyseert de behoeftes op uw werkvloer, werkt een gepersonaliseerd traject uit, selecteert de juiste trainer-coach, stelt een planning op en schoolt uw medewerkers bij.

Bij u op kantoor, bij ons in Brussel op de site van Tour & Taxis of op een andere locatie die u kiest.

Net zoals bij de bedrijfsopleidingen à la carte ligt de focus op het resultaat en op de efficiëntie. Daarom geven we praktijkgericht les, spelen we in op vragen van uw medewerkes en sturen we iedereen naar huis met concrete tips. Dat wil zeggen: wat u al weet of niet moet weten, schrappen we gewoon uit de cursus.

Een bedrijfsopleiding op maat? Vraag hier uw offerte op maat.

"Maak uw ambities waar."